ADVOCATENGIDS

Brugrecht advocaten Den Haag

advocatengids.nl

Brugrecht advocaten met recht uw partner!
Brugrecht advocaten
 

Brugrecht advocaten
Riouwstraat 172
2585 HW Den Haag
Tel.: 070 3263281
Fax: 070 3263282
www.brugrecht.nl

Brugrecht advocaten staat u bij in de volgende rechtsgebieden:

• huurrecht
• bouwrecht
• vastgoedrecht
• appartementsrecht
• burenrecht
• contractenrecht
• civiel procesrecht
• beslag- en executierecht
• aansprakelijkstellingen

Brugrecht advocaten is opgericht en wordt geleid door mr A.A.S. (Annemarie) Wiesmeier- van der Brugge. Zij beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in het juridisch adviseren, bemiddelen en procederen. Sinds zij in 2002 afstudeerde, heeft zij gewerkt voor zowel een groot internationaal advocatenkantoor als voor kleinere in vastgoedrecht gespecialiseerde advocatenkantoren.

Haar specialisaties zijn huurrecht, bouwrecht en vastgoedrecht in de breedste zin des woords. Annemarie is advocaat huurrechtspecialist en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de enige door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisten vereniging op het gebied van huurrecht.

 

In het voorjaar van 2016 is mr. A.S.J. (Marijke) van Etten in dienst getreden bij Brugrecht advocaten. Zij was eerst werkzaam als jurist en sinds 2017 als advocaat. Marijke is afgestudeerd aan de Universiteit Groningen in civiel recht, alsook aan de Universitat de Barcelona.

 

Marijke staat cliënten op uitstekende wijze bij en neemt hen veel zorg uit handen. Zij is analytisch sterk, heeft heldere, to-the-point inzichten en heeft een uitstekend inlevingsvermogen. 

 

Marijke is deskundig en toegewijd en heeft een no-nonsense en hands-on- en winnaarsmentaliteit, waarbij zij tot het uiterste gaat om het beste resultaat te bereiken. Zij is in staat snel te schakelen, waardoor zij direct en adequaat in speelt op de ontwikkelingen in een zaak zonder daarbij het belang van haar cliënt uit het oog te verliezen. Zij is lid van de Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ) en van de Juristenvereniging Appartementsrecht.

 

Daarnaast is Brugrecht deskundig op het vlak van het opstellen en beoordelen van en het procederen over contracten, aansprakelijkstellingen, onrechtmatige daad, incasso- beslag- en executierecht.

Brugrecht richt zich met haar dienstverlening op ondernemers en ook op particulieren.

De werkwijze van Brugrecht is helder, oplossingsgericht, praktisch en pro-actief. De dienstverlening door Brugrecht heeft het karakter van een goede samenwerking met u als cliënt; een persoonlijke kennismaking, goed overleg, wederzijds respect en openheid van zaken voeren daarbij de boventoon. In geval van een geschil, zal altijd eerst gekeken worden naar de minnelijke oplossing, zit die er niet in, dan wordt de confrontatie niet geschuwd en zal op het scherpst van de snede worden geprocedeerd om het best mogelijke resultaat voor u te bereiken.

Brugrecht biedt toegankelijke en deskundige juridische dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Indien u een juridisch probleem voorziet, dan kunt u altijd even bellen voor een kort kosteloos advies. We denken graag met u mee. Op het moment dat de kwestie diepgaander advies danwel actief handelen van Brugrecht behoeft, dan zullen eerst de financiële aspecten met u worden besproken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Als u verwikkelt bent in een juridisch geschil en/of een gerechtelijke procedure in gaat moet u een goed gevoel hebben. Wat geeft een beter gevoel dan een gespecialiseerde advocaat die goed bereikbaar is, veel ervaring heeft en met wie u de zaak face-to-face kan doorspreken. Dat biedt Brugrecht u.

Brugrecht kan u ook bijstaan in het geval dat u een rechtsbijstandverzekering heeft. Wanneer in uw geschil geprocedeerd moet gaan worden, dan heeft u recht op vrije advocaatkeuze.

Brugrecht met recht uw partner!

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands