ADVOCATENGIDS

Brugrecht Advocatuur Den Haag

advocatengids.nl

Brugrecht advocatuur met recht uw partner!
Brugrecht Advocatuur
 

Brugrecht Advocatuur
Riouwstraat 172
2585 HW Den Haag
Tel.: 0031(0)70 3263281
Fax: 070 3263282
www.brugrecht.nl

Brugrecht Advocatuur staat u bij in de volgende (rechts)gebieden:
• huurrecht
• bouwrecht
• vastgoedrecht
• appartementsrecht
• burenrecht
• contractenrecht
• civiel procesrecht
• beslag- en executierecht
• aansprakelijkstellingen

Brugrecht Advocatuur is opgericht en wordt geleid door mr A.A.S. (Annemarie) Wiesmeier- van der Brugge. Zij beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in het juridisch adviseren, bemiddelen en procederen. Sinds zij in 2002 afstudeerde, heeft zij gewerkt voor zowel een groot internationaal advocatenkantoor als voor kleinere in vastgoedrecht gespecialiseerde advocatenkantoren.

Haar specialisaties zijn huurrecht, bouwrecht en vastgoedrecht in de breedste zin des woords. Annemarie is advocaat huurrechtspecialist en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de enige door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisten vereniging op het gebied van huurrecht.

Daarnaast is Brugrecht deskundig op het vlak van het opstellen en beoordelen van en het procederen over contracten, aansprakelijkstellingen, onrechtmatige daad, incasso- beslag- en executierecht.

Brugrecht richt zich met haar dienstverlening op ondernemers en ook op particulieren.

De werkwijze van Brugrecht is helder, oplossingsgericht, praktisch en pro-actief. De dienstverlening door Brugrecht heeft het karakter van een goede samenwerking met u als cliënt; een persoonlijke kennismaking, goed overleg, wederzijds respect en openheid van zaken voeren daarbij de boventoon. In geval van een geschil, zal altijd eerst gekeken worden naar de minnelijke oplossing, zit die er niet in, dan wordt de confrontatie niet geschuwd en zal op het scherpst van de snede worden geprocedeerd om het best mogelijke resultaat voor u te bereiken.

Brugrecht biedt toegankelijke en deskundige juridische dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Indien u een juridisch probleem voorziet, dan kunt u altijd even bellen voor een kort kosteloos advies. We denken graag met u mee. Op het moment dat de kwestie diepgaander advies danwel actief handelen van Brugrecht behoeft, dan zullen eerst de financiële aspecten met u worden besproken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Als u verwikkelt bent in een juridisch geschil en/of een gerechtelijke procedure in gaat moet u een goed gevoel hebben. Wat geeft een beter gevoel dan een gespecialiseerde advocaat die goed bereikbaar is, veel ervaring heeft en met wie u de zaak face-to-face kan doorspreken. Dat biedt Brugrecht u.

Brugrecht kan u ook bijstaan in het geval dat u een rechtsbijstandverzekering heeft. Wanneer in uw geschil geprocedeerd moet gaan worden, dan heeft u recht op vrije advocaatkeuze.

Brugrecht met recht uw partner!

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands