ADVOCATENGIDS

Advocaten en advocatenkantoren in Nederland vinden op plaats.

advocatengids.nl

Advocatenkantoor De Zaak in Recht
Advocatenkantoor De Zaak in Recht Vleuten
 

Advocatenkantoor De Zaak in Recht
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
Tel.: 030 7555388
Mobiel: 06 14749243
dezaakinrecht.nl

Het landelijk werkende advocatenkantoor De Zaak in Recht is opgericht door mr. Ingrid van den Heuvel-Beerens en is gevestigd in het Element Offices kantoorgebouw in het winkelcentrum van Vleuterweide (Leidsche Rijn, Utrecht).

Het kantoor is vooral actief in het arrondissement van de rechtbank Midden-Nederland, waaronder de regio’s: Utrecht, Leidsche Rijn,Woerden, de Meern, Vleuten, Harmelen, Houten, Maarssen, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Gooi en Vechtstreek, Amersfoort, Almere en Lelystad.

Het advocatenkantoor in Leidsche Rijn (Utrecht) gespecialiseerd in:

Mediation: mr. I.P.J. (Ingrid) van den Heuvel-Beerens is ook scheidingsmediator, zij zal als neutrale en onpartijdige mediator stellen begeleiden om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan.

Familierecht: de advocaten van De Zaak in Recht zijn beiden specialist in het personen- en familierecht en behandelen: echtscheiding, alimentatie, mediation, geschil met executeur, gezag/omgang/co-ouderschap, afstamming/erkenning, verdeling huwelijkse vermogen, verbreking samenleving, kinderbescherming/Jeugdzorg, bewind/curatele, misbruik volmacht, adoptie/stiefouderadoptie, pensioen of rechtspositie leerlingen.

Erfrecht: In steeds meer gevallen kunnen er ruzies en conflicten ontstaan omtrent de verdeling van de erfenis. Een specialist op dit gebied is dan van groot belang. De advocaat van De Zaak in Recht zal eerst proberen om gezamenlijk tot een onderlinge oplossing te komen. Lukt dit niet dan zal zij u met raad en daad bijstaan in een gerechtelijke procedure.

Jeugdrecht: de advocaten, mr. Ingrid van den Heuvel-Beertens en mr. I.M. (Ingeborg) Redert, staan ook minderjarigen bij in het jeugdrecht. Hieronder vallen het civiele jeugdrecht (ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en plaatsing in een accommodatie voor gesloten jeugdhulp) en het jeugdstrafrecht. Voor zaken in het jeugdstrafrecht is mr. Ingrid de aangewezen specialist, voor zaken in het civiele jeugdrecht staan zij beiden graag voor u klaar.

Strafrecht: mr. Ingrid is gespecialiseerd in het strafrech en behandelt onder andere levensdelicten, (ernstige) geweld- of zedenkwesties, mishandeling, diefstal, drugsbezit, rijden onder invloed en/of verkeerszaken, bij minderjarigen en volwassenen.

Advocatenkantoor De Zaak in Recht is open, eerlijk en transparant.

Voor meer informatie, vragen of voor een persoonlijk gesprek bel: 030 7555388 of 06 14749243 of mail.

Iedere vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur kan je een afspraak maken voor het spreekuur, om geheel gratis en vrijblijvend jouw juridisch probleem voor te leggen aan één van de advocaten.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands