ADVOCATENGIDS

Advocaten en advocatenkantoren in Nederland vinden op plaats.

advocatengids.nl

VIER advocaten
VIER advocaten
VIER advocaten Den Haag
 

VIER advocaten
Koninginnegracht 53
2514 AE Den Haag
Tel.: 070 2210514
Fax: 070 8910644
www.vier-advocaten.nl

Advocatenkantoor VIER advocaten in Den Haag waar duidelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit de kernwaarden zijn, is het kantoor voor uw juridische problemen en vragen op de rechtsgebieden arbeidsrecht, strafrecht, Jeugd(straf)recht, personen- en familierecht, bestuursrecht, incasso’s, huurrecht, contractenrecht / verbintenissenrecht en algemeen civiel recht en ook scheidingsmediation.

De VIER advocaten staan zowel ondernemers (arbeidsrecht, incasso's, contractenrecht / verbintenissenrecht en huurrecht) als particulieren (familierecht, arbeidsrecht, contractenrecht / verbintenissenrecht, huurrecht, strafrecht, jeugd(straf)recht) bij.

Krijgt u als particulier of ondernemer te maken met een juridisch probleem, dan doet u er verstandig aan om in een dergelijke situatie ruggespraak met uw advocaat te hebben, zodat u precies weet waar u staat. VIER advocaten is altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden, ook in het weekend. VIER advocaten helpt u graag en zal altijd werken naar een passende oplossing voor alle betrokkenen.

U kunt het kantoor per telefoon bereiken op 070 2210514 en via mail.

VIER advocaten
| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands