ADVOCATENGIDS

Advocaten en advocatenkantoren in Nederland vinden op plaats.

advocatengids.nl

De Brouwer Advocaten
De Brouwer Advocaten Rotterdam
 

De Brouwer Advocaten
Rosestraat 123
3071 JP Rotterdam
Tel: 010 4230019
Fax: 010 4231318
www.debrouweradvocaten.nl

De Brouwer Advocaten is bij uitstek hét advocatenkantoor in Rotterdam als het gaat om gerechtigheid in juridische geschillen. Dit jonge dynamische en ambitieuze advocatenkantoor telt gedreven advocaten en juristen die een integrale juridische dienstverlening bieden. Van eerste advies tot complete dossierafwerking.

De specialisaties van de advocaten van De Brouwer zijn:
personen & familierecht
ondernemingsrecht
huurrecht
strafrecht
incasso
C.J.I.B. zaken
complexe zaken.

De Brouwer Advocaten: een kantoor met een echte vechterskwaliteit en het bekende motto ‘geen woorden, maar daden’ is soms de laatste redding voor mensen die tussen wal en schip dreigen te vallen. De Brouwer advocaten zoeken altijd creatieve oplossingen. Door een persoonlijke aanpak, grote vakkennis & ervaring met complexe juridische vraagstukken en de al eerder genoemde vechterskwaliteit staat De Brouwer Advocaten garant voor succes. De Brouwer Advocaten acht het van belang om haar cliënten goed op de hoogte te houden over het verloop van hun zaak.

De Brouwer Advocaten onderscheidt zich door een uitstekende persoonlijke benadering en lage kosten en u kunt ook bij hun terecht voor gesubsidieerde rechtshulp. Zij behandelen uw zaken op basis van uurtarief, gesubsidieerde rechtshulp, een vooraf overeengekomen honorarium of op basis van verwijzingen van rechtsbijstandverzekeraars.

Voor meer informatie of het inschakelen van een advocaat bel: 010 4230019 of mail: info(at)debrouweradvocaten.nl.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands